Polish Community

Załatwiłem kilka kluczy od Chrisa - jakieś pomysły na konkursy? jeden będzie na pewno na lajkowanie strony na Facebooku i wpisanie jakiegoś numerka i spośród tych numerków będzie losowany jeden zwycięski. Ale to jeszcze ten konkurs nie wystartował.
"
Tak, wszystkie postacie jakie masz będą znowu na 1 lvlu jakbyś je dopiero co stworzył i nie będzie ligi Legacy.
A czemu nie przejada do Legacy? Chris coś mówił na ten temat?
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
witam wszystkich
dopiero znalazłem ten temat ... no forum nie przeglądałem to fakt :(

ja na kluczyk czekam już od lutego ... mam nadzieję że cierpliwość zostanie nagrodzona wcześniej niż wystartuje finalna wersja :P
pzdr
O tka przydał by się jakiś konkurs bo już czekam od sieprnia i dalej nie mam keya :/
"
Noktis wrote:
Załatwiłem kilka kluczy od Chrisa - jakieś pomysły na konkursy? jeden będzie na pewno na lajkowanie strony na Facebooku i wpisanie jakiegoś numerka i spośród tych numerków będzie losowany jeden zwycięski. Ale to jeszcze ten konkurs nie wystartował.

e tam numerki , cos z wiedzy o PoE, albo jakies informacje z forum czesci dostepnej dla ogolu ( nie mowie o spamie typu ' mam raka bo moja dziewczyna dostala psa z kluczem do bety' )
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
O konkurs. Może się powiedzie :) Witam znowu po krótkiej przerwie spowodowanej kształceniem się :)
Cthulhulak in game
"
Noktis wrote:
"
Tak, wszystkie postacie jakie masz będą znowu na 1 lvlu jakbyś je dopiero co stworzył i nie będzie ligi Legacy.
A czemu nie przejada do Legacy? Chris coś mówił na ten temat?

Bo nie będzie Legacy po tym patchu.

Chris napisał o tym na forum Beta Status.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Last edited by Ugm#2754 on Oct 16, 2011, 2:48:29 PM
Witam, wszystkich. Widzę, że sporo nas tutaj jednak, a i trochę stron nabić się wam udało. Mam do was takie zapytanie, gra jest przyjemna czy raczej nużąca? Wciąż zadaje sobie to pytanie gdyż oglądałem kilka let's play'ów, trailerów, ale jak wiadomo... To nie to samo co granie w nią samemu.
"
athcore wrote:
e tam numerki , cos z wiedzy o PoE, albo jakies informacje z forum czesci dostepnej dla ogolu ( nie mowie o spamie typu ' mam raka bo moja dziewczyna dostala psa z kluczem do bety' )
Jak masz jakieś propozycje pytań do quizu to zapodaj mi na PM (na tym forum) Może wejdź na TS bo teraz jestem na kompie :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
Noktis wrote:
Może wejdź na TS bo teraz jestem na kompie :)

Hehe, ale nigdy się nie odzywasz ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Widzę, że ciekawie się zapowiada ten konkurs. Fajnie, że będzie można zdobyć klucz w jakiś bardziej aktywny sposób, chociaż parę razy można było - tylko szczęścia brakowało, niestety.

To czekam na dokładniejsze info na ten temat.
Pozdrawiam.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info