Polish Community
" Jesli masz(bądź ktokolwiek) wolny klucz z chęcią rozszerze grono Polaków:) |
|
Ja chce wreszcie klucz dostać! :S
|
|
" to uzbroj sie w cierpliwosc! kazdy dostanie na OB:) |
|
" Źle przeczytałem więc edit :P koledze chodziło o to, że: Jeśli chcesz maxować fireballa (podany przykład), to ładujesz 1 gem fireballa w powiedzmy armor z kilkoma supportami (np. cold damage, chaos damage) a gdy się skończą miejsca na supporty, to drugi fireball (nawet na poziomie 1) w powiedzmy hełm i do tego kolejne supporty (np. increased AoE, item rarity). Co osiągamy? 1 mega skill z wieloma supportami na poziomie Twojego najwyższego gemu. A białych gemów innych nie ma ;) Pozdrawiam. Last edited by Pretor3#5739 on Sep 16, 2011, 2:59:31 PM
|
|
" Extra sie to prezentuje:) Czy ze skillem cleave tez tak mozna zrobic? Pozdro |
|
Ja tam połączyłem Split Arrow z Fireball i jakoś Fireball nie wypuszcza kilku pocisków.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Sep 16, 2011, 4:51:32 PM
|
|
" Noktis, proszę Cię... Od kiedy Split Arrow jest supportem? ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
jeśli ktoś miły nie ma co zrobić z zaproszeniem to chętnie je przyjmę...
|
|
" :D Noktis spróbuj z: "Multiple Projectiles" - zielony gem. |
|
Ja mam taka pytanie, czy ktos moze mi wyslac na PW ip i port TS? bo bym pogadał z kims bo tak nuda samemu grac. :P
|
|