Polska Gildia Dark Hunters/Polish Guild Dark Hunters
|
Witam
Gram już troszkę PoE, samemu już troszkę nudno więc postanowiłem założyć klan Dark Hunters. Klan dla każdego kto umie się odpowiednio zachować. Bez wymogów Tsa bez zbędnych formalności:). Coś więcej o mnie, nick w grze " DarkMoss " lvl 84 Marauder. Wiek 30+, chciałbym stworzyć klan w którym ludzie dostaną pomoc, jak również będą potrafili dać coś od siebie. Stworzyć fajny klimat i przyjazną atmosferę klanu. Dlaczego zakładam klan, krótko ciężko znaleźć coś w samej grze, a jeśli już to wymagany jest Team Speak. Nick w grze dla przypomnienia DarkMoss Pozdrawiam Rodaków i Zapraszam Jak coś pisać w poście będę się odzywać, proszę o podanie nicku postaci . Last edited by moskiller#3505 on Apr 9, 2015, 3:25:11 AM Last bumped on May 5, 2025, 3:12:26 AM
|
|
|
Hej, gracie na standart ?
|
|
|
Tak gramy na standardzie jak i ligach.
Aktualizując serdecznie zapraszam jeszcze raz. Przez ostanie 2 tygodnie powiększyliśmy się do 20+ osób. Levele od low po 90+. Mamy już skrzynkę gildiową. |
|
|
Chętnie się dopiszę. Gram od open bety i samemu już trochę nudno. Za parę dni zbiorę 4 części niebieskiej zbroi i chciałbym spróbować sił na HC przez pozostałe 2-3 tygodnie ligi.
Wiek 30+, kilka wysokolevelowych postaci na SC. Pozdrawiam ing: Storm_Gaze
|
|
|
Zaproszenie zostało wysłane
|
|
|
Jak jest jakaś aktywność w gildii to sie pisze
|
|
|
Jeśli macie kilka osób na standardzie, chętnie dołączę, na hardcore nie jestem w stanie grać z powodu zwichniętego barku NICK: COMKGerv
Last edited by Gervarious#5014 on Apr 4, 2015, 2:07:33 PM
|
|
|
Gralem SC HC a obecnie TORMENT i z chęcią przyłączyłbym się.
Last edited by kara_1985#2471 on Apr 4, 2015, 2:07:07 PM
|
|
|
Niedawno zacząłem grać na standardzie.
Jak jest miejsce chętnie się przyłącze. Ciężko z początku samemu wszystko ogarniać. |
|
|
Grałem rok temu przez pare tyg, później przestałem przez brak czasu. Od paru dni znowu gram, więc miło byłoby z kimś porozmawiać podczas gry :)
|
|