[CZ/SK] Česko-Slovenská guilda pro každeho

Zdravím

Mám založenou guildu bez účelu a jenom par lidma, a jelikož ještě neexistuje socialní vyhledavač ve hře, tak píšu sem.

Chci tu guildu trochu rozrust aby to bylo místo místo pro lidi co chcou mít komunitu v PoE2 kde si můžete pokecat pomoct a hledat pomoc od ostatních když máte trable s angličtinou. A nebo se v angličtině procvičit jelikož mam v plánu naverbovat později i kamarády mimo cz/sk.

účel:
- mít místo kde si pokecat
- vyměnit a obchodovat věci
- požádat o pomoct ostatní (a pomoci ostatním pokud je vůle a čas)
- mít dočasné místo kde zůstat pro ty co hledají více aktivní guildu

co očekávám od členů:
- být v pohodě, respoktovat ostatní a nevyvolávat zbytečne drama (PoE má být zábava) a nekazit zábavu ostatním.
- guild stash je dobrovolná a jenom na věci o ktere můžete přijít / jste ochotni darovat i těm co "jenom berou" (ve stylu co peklo schvátí, nikdy nenavrátí)
- přísný zákaz dotovat guild currency. Tohle není pokus o vytvoření profesionální guildy a nechci aby lidi investovaly do věci ktera může padnout ze dne na den protože existuje i život mimo PoE (i když občas pochybuju xD ).
- žádné jiné očekávání

co můžete očekávat ode mě:
- pokud bude třeba, budu já osobně investovat na nove guild stašky a guildovních míst, samozřejmně po rozumnem uvážení potřebnosti.
- pokud bude zájem překopu muj starý Discord server aby byl víc po ruce pro členy
- žádné jiné očekávání, jako vždy PoE je pro mě zábava a ne práce, té mam v osobním životě víc než dost.

Zájemci napište mi na starodavny discord server "Ramjet Blimps" kde mam nickname "miklash": https://discord.gg/PjWrguE a nebo whisper ve hře pokud budu online na jednom z mych charakterů
momentální nicknames ve hře: NedokrojenejChleba, JmenoUzExistuje, SenoSlama

Michal

p.s. omlouvám se za chyby v texty, česky už píšu málokdy.
Last bumped on Sep 5, 2025, 8:15:15 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info